Šarlotes iela 1B, Rīga: +371 67334433  centrala@laboratorija.lv

Pārtikas produktu nepanesamība (59 IgG testu)

Pārtikas produktu nepanesamība (59IgG testi0. Pārtika, ko mēs ēdam, ietekmē mūsu fizisko un garīgo stāvokli - tātad ievērojami ietekmē mūsu pašsajūtu. Simptomi, kas ir raksturīgi pārtikas nepanesamībai, parasti neparādās uzreiz pēc ēšanas. Tāpēc grūti saprast, kāda pārtika ietekmē mūsu organismu negatīvi. Pārtikas nepanesamība ir saistīta ar imūnās atbildes reakciju uz dažiem pārtikas produktiem – imūnsistēma veido specifiskas antivielas. Antivielas saistās ar pārtikas proteīniem un veido kompleksus, kurus normālos apstākļos imūnsistēma iznīcina. Tomēr, ja šie kompleksi veidojas nepārtraukti un lielos daudzumos, imūnsistēma tos nespēj efektīvi novērst, jo ir pārslogota. Imūniem kompleksiem uzkrājoties, tie var veicināt iekaisuma reakciju, kas var bojāt dažādus orgānus un izraisīt saslimšanu.
Код
1324022
Цена
99
Компенсация
Nav kompensācija
Kas jāievēro pirms analīžu nodošanas:

Speciāla pacienta sagatavošanās nav nepieciešama.
Analīzes materiāls - asinis, vēlams nodot tukšā dūšā.

 

Analīzes materiāls
Normas rādītāji
Показания к проведению:
Kādos gadījumos ārsts nozīmē veikt analīzi?

Food Detective™ tests palīdz noteikt pārtikas produktus, kas izraisa IgG antiķermeņu ražošanu un var būt saistīti:

  • ar pārtikas produktu nepanesamību,
  • kairinātu zarnu sindromu,
  • ekzēmu,
  • artrītu un citām izpausmēm.
Analīzes izpildes laiks

3 darba dienas.

Medicīniskās normas
Interpretācija

 Rezultātu interpretācija 1-negatīvs; 2-vāji pozitīvs; 3-pozitīvs.

Rezultātus izvērtē klīnicists. Zinot, kuri produkti izraisa pārtikas nepanesību, to lietošanu vēlams izslēgt no uztura. 

Подготовка пациента к анализу
Отклонение от нормы

Pārtikas produktu nepanesamība (59IgG testi0. Pārtika, ko mēs ēdam, ietekmē mūsu fizisko un garīgo stāvokli - tātad ievērojami ietekmē mūsu pašsajūtu. Simptomi, kas ir raksturīgi pārtikas nepanesamībai, parasti neparādās uzreiz pēc ēšanas. Tāpēc grūti saprast, kāda pārtika ietekmē mūsu organismu negatīvi. Pārtikas nepanesamība ir saistīta ar imūnās atbildes reakciju uz dažiem pārtikas produktiem – imūnsistēma veido specifiskas antivielas. Antivielas saistās ar pārtikas proteīniem un veido kompleksus, kurus normālos apstākļos imūnsistēma iznīcina. Tomēr, ja šie kompleksi veidojas nepārtraukti un lielos daudzumos, imūnsistēma tos nespēj efektīvi novērst, jo ir pārslogota. Imūniem kompleksiem uzkrājoties, tie var veicināt iekaisuma reakciju, kas var bojāt dažādus orgānus un izraisīt saslimšanu.