Rezultāti

Anatomiskās īpatnības dēļ aknas nesāp, jo tām nav receptoru.
Vai aknas ir veselas un nepārsteigs Jūs negaidīti ar ielaisto slimību?
To var pārbaudīt vienas dienas laikā, aizejot uz laboratoriju.
SIA ‘’Centrālā laboratorija” filiālēs akcijas laikā var pārbaudīt aknu veselības stāvokli tikai par 4 € !

CL aknas fons au                           

VAI AKNAS VAR SĀPĒT?

Anatomiskās īpatnības dēļ aknas nesāp, jo tām nav receptoru.
Vai aknas ir veselas un nepārsteigs Jūs negaidīti ar ielaisto slimību?
To var pārbaudīt vienas dienas laikā, aizejot uz laboratoriju.
SIA ‘’Centrālā laboratorija” filiālēs akcijas laikā var pārbaudīt aknu veselības stāvokli tikai par 4 €.

Jums pārbaudīs:

keks  ALAT (alanīnaminotransferāze) – enzīms, kas ir atrodams dažādos organisma audos, bet visaugstākais tā   līmenis ir aknu un nieru audos. ALAT tiek uzskatīts par pamatoti specifisku aknu saslimšanas rādītāju.

keks  ASAT (aspartātaminotransferāze) - enzīms, kas, galvenokārt, atrodas aknu, sirds, muskuļu un nieru audos. ASAT ir paaugstnāts pie koronārām un hepatobiliārās sistēmas saslimšanām.

keks  GGT - enzīms, kas ir raksturojams kā hepatobiliārās sistēmas stāvokļa indikators. Tā aktivitāte ir palielināta pie jebkuras aknu slimības. GGT ievērojami paaugstinās arī pie alkohola un medikamentu pārmērīgas lietošanas.

keks  SF (sārmainā fosfotāze) – nozīme ir hepatobiliārās sistēmas slimību un kaulu slimību (saistītu ar palielinātu osteoblastu aktivitāti) diagnostikā.

Analīžu rezultātus var saņemt jebkurā SIA “Centrālā laboratorija” filiālē, uz e-pastu vai mūsu mājas lapā: www.laboratorija.lv, autorizācijai izmantojot internetbanku vai paroli, kas tiek izsniegta paraugu pieņemšanas punktā.

Diennakts tālrunis: 67334433.

Jūsu ieguvums – informācija par aknu stāvokli, analīzes par samazinātu cenu, bezmaksas laboratorijas ārsta konsultācija par rezultātu interpretāciju un nepieciešamības gadījumā ārsta konsultācija kādā no mūsu sadarbības partneru medicīnas centriem ( maksas vai bezmaksas ar nosūtījumu).
CL aknas fons apaksa


 

chat3