Rezultāti

Solvita Legzdina

Otrdien Limbažos ieradās SIA Centrālā laboratorija valdes loceklis Edvīns Kazušs, loģistikas nodaļas vadītājs Toms Kubliņš un klientu menedžere Dace Buža, lai svinīgi atzīmētu Centrālās laboratorijas 50. filiāles atklāšanu, kas nu mājvietu radusi Limbažu poliklīnikā.
Viesi pastāstīja, ka laboratorija veic visplašākā spektra klīniski diagnostiskos laboratorijas izmeklējumus, nodrošinot, ka analīzes uz Rīgu tiek aizvestas divreiz dienā, un to rezultāti operatīvi tiek atsūtīti pa e-pastu. Tāpat ārstiem tiek nodrošināta iespēja analīžu rezultātiem piekļūt onlainā un, ja nepieciešams, apskatīt pieejamos rādītājus pat tad, ja viss analīzes spektrs vēl nav veikts.
Limbažu slimnīcas vadītāja Gunta Ozola, kura kopā ar citiem kolēģiem bija ieradusies sveikt jaunos īrniekus, uzsvēra, ka viss tiek darīts pacientu ērtībām. Tagad Limbažos būs divas laboratorijas, bet konkurence allaž strādā klientu labā.

Izrādās, ka sadarbību ar Centrālo laboratoriju jau apmēram pirms gada uzsākusi dakteres Strautiņas ģimenes ārsta prakse. Lai visjaunākos pacientus pēc ārsta apmeklējuma nav lieku reizi jāsaģērbj, jānoģērbj, jāved uz slimnīcas korpusu, kur atkal ir stress, satiekot svešu tanti, jau pazīstamās māsiņas, kas arī pieradušas pie bērnu mazajām  rociņām,  ņēma  analīzes  pašas  un vēlāk nodeva Centrālās laboratorijas kurjeram. Tagad šāda iespēja nodot analīzes tepat poliklīnikā būs jebkuram pacientam. Un  svarīgi,  ka  Centrālā  laboratorija Solvitu Legzdiņu gandarī, ka viņas darbs palīdz cilvēkiem atveseļoties izstrādājusi speciālus ieteicamo analīžu komplektus sievietēm, vīriešiem, biroju darbiniekiem, lai laikus pamanītu to slimību aizsākumu, kas biežāk piemeklē vienas vai otras grupas cilvēkus. Plašāk par to visu, kā arī citām iespējam un akcijām var uzzināt, ielūkojoties mājaslapā www.laboratorija.lv.

chat3